ခုရက္ပိုင္းစားျဖစ္တာေတြပါ ။ ဘေလာ့ေပၚမွာ ဟင္းခ်က္ေကာင္းတဲ့သူေတြရဲ့ ဆိုဒ္ကိုေရာက္ရင္ သြားရည္တျမွားျမွားနဲ႔ျပန္ခဲ့ရတဲ့အျဖစ္ ။ ခုေတာ့ ကိုယ့္အလွည့္ ။
မနက္ပိုင္းက် တစ္ခါခါ ေကာ္ဖီမေသာက္ပဲ လက္ဖက္ရည္ခ်ိဳစိမ့္ေလးေသာက္ျဖစ္တယ္ ။ ဆိုင္ေဖ်ာ္တဲ့ လက္ဖက္ရည္အရသာအတိုင္းပါပဲ ။ ဟိုဘက္ကမ္းသြားတုန္းက ၂ တြဲ၀ယ္ခဲ့တာ ။ ညပိုင္းအိပ္မေပ်ာ္ရင္လည္း တီဗြီၾကည့္ရင္းတစ္ခြက္ေလာက္ ေသာက္လိုက္တာပဲ သူ႕အန႕ံေလးကိုက အက်ရည္နံ႕ေလးသင္းျပီးႏွစ္သက္စရာပါ ။
မေန႕က၀ယ္စားတဲ့ တစ္စိတ္ ၅ ဘတ္တန္ ပိန္ႏွဲသီး ေတာ္ေတာ္ခ်ိဳတယ္ အမာသီးဆိုေတာ့ လည္ေခ်ာင္းလည္းမတစ္ဘူး စားလို႕လည္းေကာင္းတယ္ ။
ခ်က္စားျဖစ္တဲ့ “ဖာ့ကေဖါင္ မူ ” ပါ ၀က္သားကိုစင္းျပီး မဆလာရြက္ ၊ပဲသီး ၊အခ်ဥ္ေလးၾကိဳက္တဲ့ မုန္ညွင္းခ်ဥ္ေလးပါထည့္ျပီးေၾကာ္ထားတာေလးပါ ။
တို႔စရာ ... ဇရစ္ရိုးျပဳတ္နဲ႔ မုန္ညွင္းရြက္ျပဳတ္ ဒီတိုင္းလည္းစားေကာင္းတာပဲ ျပဳတ္ထားေတာ့ နုအိေနတယ္ ။
ငါးပိရည္ပါ ၾကက္သြန္နီေလး လွီးထည့္ထားေသးတယ္ ေဖ့ဘြတ္မွာတင္တုန္းက ငါးပိရည္က တူလည္းတူဘူးလို႕ေျပာၾကေသးတယ္ ဒါကေတာ့ ဓာတ္ပံုရိုက္တဲ့သူက ေတာ္ေတာ္ စြမ္းအားၾကီးလို႕ေနမယ္ ငါးပိရည္ပံုရိုက္တာေတာင္ ငံျပာရည္ထင္တတ္ၾကလို႕ေပါ့ း)
မွ်စ္ခ်ဥ္နဲ႔၀က္ကလီဇာ အခ်ိဳခ်က္ ။ၾကက္ဥလည္းေဖါက္ထည့္ခ်က္ထားတယ္ ။
မာလကာ ပြသီး ျမန္မာျပည္က မာလကာသီးလိုမခ်ိဳေပမယ့္ အခ်ိဳမႈန္႕ ၊အၾကက္မႈန္႕ေလးလုပ္ျပီး တို႔စားေတာ့လည္းစားေကာင္းသား ဒါ ရာသီစာေပါ့ ။
တစ္ေန႕ကအိမ္မွာနတ္တင္တဲ့မုန္႕ပါ ။ နတ္က အေငြ႕ပဲစားေတာ့ ကိုယ္ေတြကအေတြ႕ေပါ့ မုန္႕ေတြေတာ္ေတာ္စံုပါတယ္ ။ မုန္႕လံုးေရေပၚလို အထဲက ထန္းလွ်က္ခဲထည့္ထားတဲ့မုန္႕ေလးလည္းစားေကာင္းတာပဲ ။ ဟာလ၀ါလိုမုန္႕ အုန္းနို႔မ်ားမ်ားနဲ႔ လုပ္ထားတဲ့ ထိုင္းမုန္႔ေလးေတြလည္း အဆင္ေျပသားစားရတာ ။
သရက္သီး တအားခ်ိဳတယ္ သံုးလံုးတစ္ေတာင္လို႕ေတာ့မေျပာေတာ့ပါဘူး တိုင္းျပဆို ျပသနာတက္ေနမွာစုိးလို႕ း) ။
အစားေကာင္းစားရလို႕ ညီကိုေမာင္ႏွမေတြကို သတိရတယ္ေျပာရေလာက္ေအာင္လည္း ကိုယ္စားတဲ့ဟာေတြက တစ္ရာေက်ာ္တန္ေတာင္မပါ ပါဘူး ။ ရာသီစာမွာ ခံတြင္းေတြ႕ေလာက္မယ္ထင္တာေလးေတြ ေမြးရပ္ေျမနဲ႔ အေ၀းေရာက္သူေတြအတြက္ အြန္လိုင္းေပၚမွာ ႏွိပ္စက္ျခင္းေပါ့ ။ ဘယ္သူ႕ကိုမွ အားက်လို႕တင္တာမဟုတ္ပါဘူး ဓာတ္ပံုရိုက္ခ်က္ေတြ သိပ္ေကာင္းသြားရင္လည္း ေဆာရီးပါလို႕ း)) ကိုယ့္ဘေလာ့ မွာေတာ့ ကိုယ္က အရွင္သခင္ပဲေနာ့္ လုပ္ခ်င္တာေတြလုပ္လို႕ရလို႕ေလ ။
မနက္ပိုင္းက် တစ္ခါခါ ေကာ္ဖီမေသာက္ပဲ လက္ဖက္ရည္ခ်ိဳစိမ့္ေလးေသာက္ျဖစ္တယ္ ။ ဆိုင္ေဖ်ာ္တဲ့ လက္ဖက္ရည္အရသာအတိုင္းပါပဲ ။ ဟိုဘက္ကမ္းသြားတုန္းက ၂ တြဲ၀ယ္ခဲ့တာ ။ ညပိုင္းအိပ္မေပ်ာ္ရင္လည္း တီဗြီၾကည့္ရင္းတစ္ခြက္ေလာက္ ေသာက္လိုက္တာပဲ သူ႕အန႕ံေလးကိုက အက်ရည္နံ႕ေလးသင္းျပီးႏွစ္သက္စရာပါ ။
မေန႕က၀ယ္စားတဲ့ တစ္စိတ္ ၅ ဘတ္တန္ ပိန္ႏွဲသီး ေတာ္ေတာ္ခ်ိဳတယ္ အမာသီးဆိုေတာ့ လည္ေခ်ာင္းလည္းမတစ္ဘူး စားလို႕လည္းေကာင္းတယ္ ။
ခ်က္စားျဖစ္တဲ့ “ဖာ့ကေဖါင္ မူ ” ပါ ၀က္သားကိုစင္းျပီး မဆလာရြက္ ၊ပဲသီး ၊အခ်ဥ္ေလးၾကိဳက္တဲ့ မုန္ညွင္းခ်ဥ္ေလးပါထည့္ျပီးေၾကာ္ထားတာေလးပါ ။
တို႔စရာ ... ဇရစ္ရိုးျပဳတ္နဲ႔ မုန္ညွင္းရြက္ျပဳတ္ ဒီတိုင္းလည္းစားေကာင္းတာပဲ ျပဳတ္ထားေတာ့ နုအိေနတယ္ ။
ငါးပိရည္ပါ ၾကက္သြန္နီေလး လွီးထည့္ထားေသးတယ္ ေဖ့ဘြတ္မွာတင္တုန္းက ငါးပိရည္က တူလည္းတူဘူးလို႕ေျပာၾကေသးတယ္ ဒါကေတာ့ ဓာတ္ပံုရိုက္တဲ့သူက ေတာ္ေတာ္ စြမ္းအားၾကီးလို႕ေနမယ္ ငါးပိရည္ပံုရိုက္တာေတာင္ ငံျပာရည္ထင္တတ္ၾကလို႕ေပါ့ း)
မွ်စ္ခ်ဥ္နဲ႔၀က္ကလီဇာ အခ်ိဳခ်က္ ။ၾကက္ဥလည္းေဖါက္ထည့္ခ်က္ထားတယ္ ။
မာလကာ ပြသီး ျမန္မာျပည္က မာလကာသီးလိုမခ်ိဳေပမယ့္ အခ်ိဳမႈန္႕ ၊အၾကက္မႈန္႕ေလးလုပ္ျပီး တို႔စားေတာ့လည္းစားေကာင္းသား ဒါ ရာသီစာေပါ့ ။
တစ္ေန႕ကအိမ္မွာနတ္တင္တဲ့မုန္႕ပါ ။ နတ္က အေငြ႕ပဲစားေတာ့ ကိုယ္ေတြကအေတြ႕ေပါ့ မုန္႕ေတြေတာ္ေတာ္စံုပါတယ္ ။ မုန္႕လံုးေရေပၚလို အထဲက ထန္းလွ်က္ခဲထည့္ထားတဲ့မုန္႕ေလးလည္းစားေကာင္းတာပဲ ။ ဟာလ၀ါလိုမုန္႕ အုန္းနို႔မ်ားမ်ားနဲ႔ လုပ္ထားတဲ့ ထိုင္းမုန္႔ေလးေတြလည္း အဆင္ေျပသားစားရတာ ။
သရက္သီး တအားခ်ိဳတယ္ သံုးလံုးတစ္ေတာင္လို႕ေတာ့မေျပာေတာ့ပါဘူး တိုင္းျပဆို ျပသနာတက္ေနမွာစုိးလို႕ း) ။
အစားေကာင္းစားရလို႕ ညီကိုေမာင္ႏွမေတြကို သတိရတယ္ေျပာရေလာက္ေအာင္လည္း ကိုယ္စားတဲ့ဟာေတြက တစ္ရာေက်ာ္တန္ေတာင္မပါ ပါဘူး ။ ရာသီစာမွာ ခံတြင္းေတြ႕ေလာက္မယ္ထင္တာေလးေတြ ေမြးရပ္ေျမနဲ႔ အေ၀းေရာက္သူေတြအတြက္ အြန္လိုင္းေပၚမွာ ႏွိပ္စက္ျခင္းေပါ့ ။ ဘယ္သူ႕ကိုမွ အားက်လို႕တင္တာမဟုတ္ပါဘူး ဓာတ္ပံုရိုက္ခ်က္ေတြ သိပ္ေကာင္းသြားရင္လည္း ေဆာရီးပါလို႕ း)) ကိုယ့္ဘေလာ့ မွာေတာ့ ကိုယ္က အရွင္သခင္ပဲေနာ့္ လုပ္ခ်င္တာေတြလုပ္လို႕ရလို႕ေလ ။
11 comments:
ဘယ္တုန္းကတည္းက ေတးထားလဲေတာ့ မသိဘူး၊ ဒီတခါေတာ့ ကိုယ့္အလွည့္ ဆိုပဲ..ဟားဟား၊ စားတာေတြ တစ္ရာေက်ာ္မတန္ေပမယ့္ ၿမိန္ရာဟင္းေကာင္းပဲ မဟုတ္လား ညီရာ..၊ ငါးပိရည္ ဓါတ္ပံုကို ႀကိဳက္တယ္၊ လက္ဖက္ရည္ခြက္ေလးက Tea party လုပ္တဲ့ အဂၤလိပ္ ယဥ္ေက်းမႈေလးကို သတိရ ေစတယ္၊ သရက္သီးက ေလထဲမွာ ေၿမာက္ေနသလိုပဲ၊ သြားရည္က်ၿပီး ျပန္သြားတယ္ဗ်ာ..။ း)
ကိုညီလင္းသစ္ေျပာတာ မွန္တယ္
သရက္သီးကိုေလထဲေျမာက္ပစ္ျပီးမွာ ဓါတ္ပံုဆရာက လက္စြမ္းျပ ရိုက္ထားတာ ျဖစ္မယ္ း)
ေလထဲမွာ ေျမာက္ေနသလိုဘဲ
ငပိရည္ေတာ႔ ထမင္းနဲ႕ နယ္စားခ်င္တယ္။ မွ်စ္ခ်ဥ္လဲစားခ်င္တာပါဘဲ
ငပိရည္ကလြဲၿပီး က်န္တာေတြအကုန္ သြားရည္က်သြားတယ္...ကြမ္း၀ါးေနျဖစ္တာေၾကာင့္ အစပ္ဆိုရင္ ေ၀းေ၀းေရွာင္ပါေၾကာင္း...
ဝါးးးးး စားခ်င္လိုက္တာေနာ္...ဂလုဂလု...:):)
(GALU)10........:P
You really give me trouble.(SHALUT)2 for ngapiye.Love to eat all that u posted...:)
Gyidaw
တီးမစ္က ဘာတံဆိပ္လဲညီ...ေသာက္ျကည့္မယ္ေလ...။
ပိႏၷဲသီးက တန္ထွာ....၊တေန့ကပဲစားခ်င္လြန္းလို့ ဝယ္စား
တာ ၁၀မြာေလာက္ပါတာကို ၅က်ပ္ေတာင္ေပးလိုက္ရပါ
ေရာလား...၊မေန့ကဒီပို့စ္ကိုအဲ့ပိႏၷဲသိးလက္က်န္ေလးစား
ေနရင္းဖတ္ေနတာ၊တိုက္ဆိုင္ထွာ....:))
ဟို..ဖာ...ဘာျဖစ္တယ္...ေခၚရခက္ထွာဟယ္...၊အဲ့ဟင္း
က ထိုင္းစာလား...၊နဲနဲၿမည္းသြားဘီ....:)))
ငပိရည္ကေတာ့ ေျပာလည္းေၿပာခ်င္စရာ...ငံျပာရည္ရုပ္နဲ့
ဒါ့ပံုျဆာေတာ္ခ်က္....:P
ဇရစ္၊မွ်စ္ခ်ဥ္နဲ့ဝက္ ကေတာ့ အျကိုက္ပဲ...၊ဟင့္..ရက္စက္
ပါ့ ငါ့ညီ...စားခ်င္တယ္....။
(မေန့ကမန့္မရဝူး...ဘာျဖစ္တယ္မသိ....ခုမွမန့္ရတယ္)
စရစ္ရိုးလား...... စိန္နေဘာ္ညႊန္ ့လား ေဟ..... ငါအဲ့၂ ခု မကြဲဘူး.. ရွာၿပီး တင္ေပးစမ္းပါဟာ ...... ရွမ္းလို ဘယ္လုိေခၚလဲပါ ေရးေပး ဒါမွ ၀ယ္လို ့ရမွာ..... ခ်ဥ္ဟင္းခ်က္ေသာက္ခ်င္ေနလို ့ ..... ေနာ္
ကုိညီ... သရက္သီးကို ခုံအျဖဴေပၚတင္ျပီး ဒီတို္င္းပဲရိုက္လိုက္တာ အစ္ကိုရ က်ေနာ့္အစ္ကိုက အေကာင္းျမင္စိတ္ရွိတာသိသာပံုမ်ား အေကာင္းေတြပဲ ျမင္ေနေတာ့တာပဲဗ် ။
မေခ်ာ....ဟဟား ဓာတ္ပံုဆရာမကေတာ့ ေျပာျပီး က်ေနာ္ မရုိက္တတ္ပါဘူး း)
ဦးဟန္ၾကည္... ဟုတ္ကဲ့ၾဆာ း) က်ေနာ္လာလည္ခဲ့အံုးမယ္ ၾဆာ့ဆီကို ။
အိန္ဂ်ယ္..စားသြားပါ အ၀
ၾကီးေတာ္... ဟုတ္လို႕လား က်ေနာ္တို႕ကေတာ့ နိုင္ငံဂ်ားမွာ ဘာမ်ားေပါမလဲလို႔ မစားဖူးတာေတြ စားခ်င္ေသးတာဗ် ။
ကိုညိမ္း ... တီးမစ္က Tea Master တဲ့ဗ် ေတာ္ေတာ္ ေသာက္ေကာင္းတယ္ ။ငပိကေတာ့ မေကာင္းလုိ႕ျဖစ္မယ္ ဒါမွမဟုတ္ ဓာတ္ပံရိုက္တဲ့သူ ေတာ္ေတာ္ ည့့ံလို႔ျဖစ္မယ္ဗ် ။
အလင္းစက္မ်ား (ကိုလတ္ ) ..က်န္ခဲ့လို႔ း) က်ေနာ္လည္းမေခၚတတ္ဘူး အသီးရြက္ျမင္၇င္ ( ဖာ့)အရြက္လို႕ပဲ ေခၚလိုက္တာပဲ )
anchor k2d04y6y27 replica bags online replica goyard bags replica bags paypal accepted gucci fake u3j14n6i54 replica bags koh samui visit here y3o74a1y64 Louis Vuitton replica Bags replica bags nancy
off white
off white shoes
curry shoes
hermes outlet
jordans shoes
off white nike
kyrie 5 spongebob
supreme
ggdb
bapesta shoes
Post a Comment